MENIU

Dîncu: Nu cred că vor candida prea mulţi miniştri la alegerile parlamentare

<p>D&icirc;ncu: Nu cred că vor candida prea mulţi miniştri la alegerile parlamentare</p>

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat, la Alba Iulia, că nu crede că vor fi mulţi miştri care vor candida la alegerile parlamentare, explicând că cel mai probabil nici oferta nu va fi foarte bogată pentru membrii Guvernului deoarece partidele politice nu vor risipi locurile de pe listele lor.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie mulţi dintre actualii miniştri care să candideze la alegerile parlamentare, Vasile Dîncu a răspuns că nu crede că vor fi mulţi, adăugând că se aşteaptă ca nici partidele politice să nu risipească locurile de pe listele lor.

”Nu cred că vor fi foarte mulţi, dar asta este o întrebare care ţine de o viziune subiectivă pentru că nu pot să îmi dau seama ce gândeşte fiecare. Cred că nici partidele politice nu vor risipi locurile de pe listele lor, locuri pentru oameni care fac campanie, care sunt în anumite funcţii în partid, care au în spatele lor echipe. Nu cred că va fi o ofertă foarte bogată pentru miniştri, dar asta este o părere subiectivă.” a spus Dîncu, citat de news.ro.

El a adăugat că a stabilit împreună cu Dacian Cioloş, la începutul mandatului, că ei doi nu vor participa la alegerile parlamentare şi îşi vor duce mandatul până la capăt.

El a adăugat că miniştrii vor trebui să plece din echipa guvernamentală, dacă vor dori să candideze, precizând că acest lucru nu trebuie privit ca pe o sancţiune, ci ca pe un lucru normal, deoarece guvernul este independent.

 

 

Mai multe articole despre:
guvern alegeri parlamentare vasile dîncu