MENIU

Diaconu revine cu precizări: ,,Bătălia electorală va fi purtată de PRU alături de Victor Ponta"

<p>Deputatul Bogdan Diaconu vrea revenirea la denumirea de "ţigani" a persoanelor de etnie rromă</p>

Preşedintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a declarat luni la Craiova că poate spune ”cu certitudine” că ”bătălia electorală” din 11 decembrie ”va fi purtată de PRU alături de Victor Ponta şi de Victor Ponta alături de PRU”, adăugând că ”împreună” vor avea ”un succes răsunător”.

“Eu pot să vă spun cu certitudine că această bătălie electorală din 11 decembrie va fi purtată de Partidul România Unită alături de Victor Ponta şi de Victor Ponta alături de PRU. Împreună vom avea un succes răsunător”, a declarat Bogdan Diaconu.

Preşedintele PRU s-a arătat încrezător că formaţiunea pe care o conduce ”va trece cu lejeritate pragul” electoral şi va intra în Parlament “pe uşa din faţă”.

“Partidul România Unită, la nivel naţional, va trece cu lejeritate pragul. Vom obţine un scor suficient de mare astfel încât să ne permită să intrăm în Parlamentul României pe uşa din faţă cu demnitate. (...) Dacă Victor Ponta, într-o apariţie publică, a promovat un scor de 10 la sută, eu spun că PRU va gravita undeva în jurul cifrei de 9 la sută, asta în condiţiile în care Victor Ponta nu se alătură şi fizic PRU. Dacă Victor Ponta se alătură şi fizic PRU, vom înregistra un scor de 15 %”, a declarat Diaconu.

Bogdan Diaconu s-a întâlnit luni la Craiova cu preşedintele organizaţiei din Dolj a partidului, deputatul Petre Petrescu, dar şi cu membrii filialei.

Liderul filialei Dolj a PRU, Petre Petrescu, a fost iniţial în PSD, dar a fost exclus şi a trecut în PSRO, preluând conducerea organizaţiei judeţene. Ulterior, acesta a ajuns lider al PMP, dar după fuziunea cu UNPR a trecut la PRU.

Mai multe articole despre:
null