MENIU

Dezvăluirea uimitoare a Gabrielei Firea despre iubita lui Dragnea, Irina Alexandra Tănase

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei Gabriela Firea are numai cuvinte bune pentru iubita lui Liviu Dragnea Irina Alexandra Tănase. ”Este o o tânără are cred că este de viitor”, a spus Firea, care a dezvăluit că membrii PSD o cunosc de mai multă vreme pe tânără.

”Este o tânără care cred că este de viitor, în sensul că este extrem de preocupata ca lucrurile să meargă în direcția bună”, a spus Gabriela Firea despre iubita președintelui PSD Liviu Dragnea.

”Am văzut din titlurile dumneavoastră că pentru presă a fost o surpriză. Noi ne-am mai întâlnit la evenimente private, ne cunoșteam. Știu că a ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente caritabile și umanitare”, a spus Firea.

Irina Alexandra Tănase a fost la congresul PSD și s-a așezat în primul rând, alături de ceilalți membri din conducerea PSD și aproape de președintele Liviu Dragnea, care a și salutat-o când a ajuns și el, în momentul în care a început Congresul. Relația lor e asumată.

Dragnea a recunoscut că anul acesta este posibil să se căsătorească cu iubita lui, cu 30 de ani mai tânără și fostă consilieră la Ministerul Dezvoltării până în 2016.