MENIU

Deputatul Florin Popescu, SALVAT DE COLEGI: Mulţumesc că au avut încredere că nu sunt pericol public

Deputatul Florin Popescu, SALVAT DE COLEGI: Mulţumesc că au avut încredere că nu sunt pericol public

Deputatul Florin Popescu a declarat, marţi, după ce Camera a respins cererea privind încuviinţarea arestării sale preventive, că le mulţumeşte deputaţilor că au avut încredere în el că nu reprezintă un pericol public, arătând că în timpul votului a cerut şi sprijin divin şi i-a ajutat.

"Le mulţumesc colegilor mei că au avut încredere în mine că nu reprezint un pericol public şi vreau să reafirm că mă pun la dispoziţia justiţiei oricând voi fi solicitat pentru o declaraţie, nu mă voi sustrage şi nu am de gând să fug din ţară", a afirmat Popescu.

El a adăugat că rămâne român în România la dispoziţia justiţiei, care speră să fie independentă.

Întrebat în legătură cu faptul că în timpul votului deputaţilor el s-a închinat, Popescu a spus: "Oricine trece prin astfel de lucruri are emoţii, iar la noi în familie este o tradiţie veche creştinească şi am cerut şi sprijin divin, evident. Şi văd că m-a ajutat şi îi mulţumesc".

Plenul Camerei a respins, marţi, cererea privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Florin Popescu, fiind exprimate 224 de voturi "împotrivă" şi 78 "pentru".

Mai multe articole despre:
parlament vot deputat colegi Florin Popescu