MENIU

Declinul lui Cîțu: Zbor fulminant ca SUPERMAN și picaj de MIG-21

Florin Cîțu

„Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL”. Acesta a fost momentul în care a început declinul lui Florin Cîțu. La cinci luni de când a ajuns premier, Cîțu se decide să preia și conducerea PNL. Urmează gafe și dezvăluiri importante, care îi vor afecta cariera liberalului.

În campania internă a șefiei PNL iese la iveală condamnarea la închisoare în Statele Unite, după ce a urcat la volan în stare de ebrietate.

Florin Cîțu începe un război cu USR, partenerul de guvernare.

Pe 6 septembrie, miniștrii USR demisionează din Guvern și depun moțiune de cenzură împotriva Guvernului. La scurt timp, Florin Cîțu transmite un mesaj cu subânțeles pe rețelele sociale.

În pregătirea congresului, Cîțu se antrenează pentru victorie la un liceu pe care îl vizita.

„Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie votați PSD, niciodată”. Cât sunt eu președinte nu vom face alianță cu PSD, ne delimităm de acest partid toxic”, spunea Florin Cîțu atunci.

Atacurile la PSD și competiția cu Ludovic Orban duc la demiterea Guvernului Cîțu, la scurt timp după ce câștigă șefia PNL.

Pe 2 aprilie anul acesta, Florin Cîțu a demisionat, la presiunea colegilor, din funcția de președinte al PNL, urmând să piardă și șefia Senatului. 

Mai multe articole despre:
citu declin pnl