MENIU

Declaraţia halucinantă lui Vadim Tudor, cu puţin timp înainte să moară. Ce i-a cauzat moartea?

Declaraţia halucinantă lui Vadim Tudor, cu puţin timp înainte să moară. Ce i-a cauzat moartea?

Familia lui Corneliu Vadim Tudor e împietrită de durere. Doina, soţia politicianului, şi cele două fiice ale sale, Lidia şi Eugenia, se ocupă, cu ultimele puteri, de toate pregătirile de înmormântare.

Îmbrăcate în haine cernite, soţia şi fiicele politicianului încearcă să facă faţă acestui moment greu din viaţa lor. În faţa jurnaliştilor, Doina Tudor a acordat şi un scurt interviu, scrie libertatea.ro.

"Mi-a zis: "Mamă, asta este ultima mea zi. Până aici mi-a fost. Fac infarct". Nu s-a mai putut face nimic pentru că infarctul era pe o suprafaţă prea întinsă. 16 oameni i-au făcut masaj 2 ore. Inima lui era prea slăbită. S-a simţit rău cu trei zile înainte, dar nu a vrut să meargă la spital. Ieri dimineaţa s-a simţit din nou rău, a chemat el singur Salvarea, dar nu am mai aşteptat-o. L-am urcat în maşină şi într-un minut am fost la Spitalul Militar. Când s-a dat jos de pe masă, cu perfuzii, era lucid, dar dintr-o dată a făcut infarct. Îl supărau multe, problemele cu revista... Supărările din ultima vreme au condus la această moarte fulgerătoare", a spus văduva lui Corneliu Vadim Tudor, la un post TV.