MENIU

Declarația emoțională a lui Dăncilă în cazul Caracal, promovată pe bani pe Facebook

Emoțiile Vioricăi Dăncilă, promovare pe bani pe Facebook

Viorica Dăncilă a anunțat miercuri mai multe măsuri de luptă ”împotriva criminalității” în contextul cazului de la Caracal. Declarațiile emoționale ale premierului sunt promovate contra-cost pe Facebook de PSD.

”Pe mine, ca femeie și ca mamă, ceea ce s-a întâmplat la Caracal m-a zdruncinat. Dar sunt acea femeie și mamă care are la dispoziție pârghii necesare pentru îndreptarea lucrurilor.

Din solidaritate cu toate femeile românce, cu toți părinții și cu toți aceia care în fiecare zi se gândesc la binele cuiva drag, voi face tot ceea ce îmi stă în putere ca în România să primeze legea și siguranța”, a spus premierul Viorica Dăncilă, miercuri seară, la Palatul Victoria.

Dăncilă a declarat război criminalităţii şi a solicitat clasei politice să se implice în lupta împotriva criminalităţii.

„Solicit clasei politice și tuturor factorilor responsabili în acest demers să se implice. Acest război împotriva criminalității presupune ca alături de prim-ministru să vină toți cei care vor ca siguranța să devină o prioritate! Nu mai este vorba despre a fi oameni politici, ci despre a fi oameni.

Chem alături de noi și organizațiile non-guvernamentale care activează în domeniul combaterii violenței domestice, a traficului de persoane, a abuzurilor, în domeniul protecției minorilor. Le invit la Guvern pentru ca, împreună cu specialiștii din ministere, să găsim soluțiile corecte. Să reparăm ceea ce este atât de profund greșit”, a spus Dăncilă.

Declarațiile sale au fost rostogolite pe Facebook mai apoi de PSD, prin postări sponsorizate. 

Mai multe articole despre:
Facebook Viorica Dăncilă