MENIU

De pe scenă, în Parlament. Cine sunt cântăreţii care vor candida la alegerile parlamentare

De pe scenă, în Parlament! Mai mulţi artişti vor să ajungă senatori şi deputaţi şi să facă legi. Partidele propun pe liste nu doar avocati, medici sau oameni de afaceri, ci şi cântăreţi. Ionela Prodan şi Margareta Clipa sunt cele mai cunoscute nume, dar nu singurele.

Poate nu va da în greu cu legile, dar viitorul parlament ar putea răsuna de cântece. Ionela Prodan e la cea de a doua candidatură în parlament. Acum patru ani a fost pe listele diaspora, acum apare la Covasna, propusă de PSD pentru Senat.

Şi fiica fostul preşedinte al consiliului judeţean Prahova a cochetat cu muzica şi chiar şi-a lansat un videoclip. De profesie notar, Andreea Cosma vizează un post de deputat, tot din partea PSD, în locul fratelui ei, Vlad Cosma.Şi Margareta Clipa vrea să treacă de la cântece la legi. A fost consilier parlamentar al Lilianei Mincă, deputat ALDE şi şefa organizaţiei de Botoşani. Acum deschide lista ALDE Botoşani, la Senat.

Fosta prezentatoare TV Adela Lupşe va candida din partea Partidului România Unită, la

Oradea. Tot din partea PRU vizează un loc de parlamentar pentru diaspora cântăreţul Gheorghe Turda.
Parlamentul a atras artiştii şi până acum. Ciprian Rogajan, cunoscut drept Cici de la Sistem, e senator, iar Mihai Sturzu, de la Hi Q e deputat. În trecut, Victor Socaciu, Irina Loghin şi Ion Dolănescu au fost și ei parlamentari.

Mai multe articole despre:
PNL măsuri PSD Ionela Prodan Margareta Clipa