MENIU

De câte ori a mințit Ponta în doi ani jumătate. Cifră record

Victor Ponta minte şi despre barba lui. După ce a declarat că şi-a lăsat barbă în urma unui pariu cu fostul ministru al Transporturilor, Victor Ponta revine mai nou cu o altă explicaţie. În direct la un post de televiziune, premierul a spus aseară că, după ce s-a operat, evident nu se putea bărbieri într-un picior. Acesta este doar un exemplu că premierul României se contrazice de la o zi la alta. Potrivit Hotnews, în doi ani şi jumătate de când este prim-ministru, Ponta a minţit de cel puţin cinzeci şi cinci de ori. 

 

 

”Dacă am barbă, de ce am barbă. Dacă m-am ras, de ce m-am ras. De ce aţi avut barbă? Dintr-un motiv pe care orice om cred care a fost în spital, îl înţelege. Nu poţi în fiecare dimineaţă doar într-o mână şi într-un picior să..”


După întoarcerea din Turcia, Ponta spunea altceva: că şi-a lăsat barbă după ce a făcut un pariu cu Ioan Rus pe masterplanul Rom

Înainte de a pleca din ţară i-am spus dl min Rus, i traditia unor alti oameni pol cunoscuti, că îmi las barbă şi nu mă mai rad până se aprobă masterplanul.

Potrivit Hotnews, în doi ani şi jumătate de când este premier, Ponta a minţit de cel puţin 55 de ori. 

Plagierea lucrării sale de doctorat este unul dintre cele mai cunoscute scandaluri în care a fost implicat. Se întâmpla în vara lui 2012, când o revistă a scris că Victor Ponta şi-ar fi plagiat lucrarea de doctorat publicată în 2003. Acesta nu a recunoscut niciodată, deşi Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare a arătat că 85 de pagini dintre cele 307 ale tezei de doctorat sunt texte copiate fără indicarea sursei. 

Victor Ponta a calificat decizia drept o execuţie mafiotă. Drept urmare, acest consiliu a fost desfiinţat. 

Votul din diaspora, suspendarea lui Traian Băsescu ori salariile de la Oltchim sunt alte situaţii în care premierul a spus una azi, şi alta mâine.