MENIU

Dani Coman, replică dură pentru Adrian Porumboiu: Nu i-am cerut bani în numele lui Daniel Constantin! Este într-o realitate paralelă!

Unul dintre cei mai bogați români, cu o  avere estimată la 190 de milioane de euro, a făcut, la Realitatea PLUS, mai multe acuzații bombă! Potrivit acestuia, fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin i-ar fi cerut, prin intermediul lui Dani Coman, 200.000 de euro. "Sub nicio formă! Nu m-am ocupat vreodată de astfel de chestii. Este într-o realitate paralelă", a spus, în replică, fostul portar FC Vaslui, provocându-l pe Porumboiu la un test poligraf.

"Sub nicio formă nu i-am cerut d-lui. Porumboiu așa ceva. Nici când eram jucător la dânsul, nici altă dată. Nu m-am ocupat vreodată de astfel de chestii. 

Dânsul este într-o realitate paralelă, pe care și-o creează probabil în funcție de cum îi este interesul. Am înțeles că dumnealui a primit amenda în 2015. Eu am fost la FC Vaslui în 2012/2013. Nu se potrivește! Cred că i-a scăpat amănuntul ăsta minor. 

Eu, jucător fiind, abia reușeam să îmi cer salariul pe care îl aveam în contract. Am mai rămas și cu banii neluați de la FC Vaslui. M-a consolat gândul că n-am fost singurul. Că așa le-a făcut tuturor!

Dar să-i fi cerut bani, cum a zis în declarație? Păi ăla ar fi fost șantaj. Nu este curios că n-a spus nimic atunci? Sau în 2015, când a luat amenda respectivă? A apărut acum cu fantezia asta, cine știe cu ce interes! La ce-i folosește? Văd că a și emis așa, un document, sub "semnătură și jurământ". Îl invit pe dl. Porumboiu, dacă are disponibilitatea și vrea să fie credibil, la un test poligraf. Îi plătesc eu dânsului deplasarea, cazarea și testul. 

Dânsul este cunoscut pentru faptul că face afirmații mincinoase după care plătește despăgubiri, prin instanțe. Doar lui Dorinel Munteanu i-a plătit vreo 50.000. Și câte și mai câte! Ce înseamnă jurământ la dânsul? Nu înseamnă nimic.

Am avut o discuție cu avocatul și o să inițiez și eu procedurile împotriva dânsului, pentru prejudiciul de imagine pe care mi l-a creat", spune, în replică, Dani Coman.