MENIU

Dâncu: Lucrăm cu echipele ISU pentru a obține o adeverință temporară pentru Arena Națională

Vicepremierul Vasile Dâncu a anunțat, vineri seară, la Realitatea TV, că lucrează cu echipele ISU pentru a se obţine măcar o adeverință temporară ISU pentru Arena Națională.

Vicepremierul Vasile Dâncu a anunțat, vineri seară, la Realitatea TV, că lucrează cu echipele ISU pentru a vedea cum poate să optimizeze măcar o adeverință temporară ISU pentru Arena Națională, "un stadion foarte modern, care are niște sisteme de apărare contra incendiilor cum nu există în Europa".

"La ISU lucrăm la o chestiune foarte practică. Am chemat toate echipele de la ISU, de la noi, de la MDRAP, primarul general toți lucrăm pentru a vedea cum putem să optimizăm măcar o adeverință temporară ISU pentru Stadionul Național, un stadion foarte modern care are niște sisteme de apărare contra incendiilor, cum îmi spun niște specialiști că nu există în Europa, pentru că sunt noi și foarte scumpe. Doar că o deficiență legată de corupție, de lipsa de organizare la noi a schimbat un material la copertină care nu era trecut în proiect", a declarat Vasile Dâncu.

Mai multe articole despre:
Vasile Dâncu arena nationala aviz ISU