MENIU

Dăncilă, replică pentru cei care o consideră proastă: "S-a lucrat foarte mult la asta. Au comentat de la coafuri, la broșe"

Întrebată cum își explică imaginea creată despre ea, cum că ar fi proastă, Viorica Dăncilă a replicat că s-a lucrat foarte mult la acest lucru.

Fostul premier Viorica Dăncilă a admis, totuși, că a făcut greșeli de exprimare, dar a precizat că și alți oameni politici fac acest lucru.

S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la ați oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare.

Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni.

Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic", a spus Viorica Dăncilă.

Mai multe articole despre:
viorica dancila viorica dancila proasta