MENIU

Dăncilă, întâlnire de taină cu Dragnea: "O remaniere va exista. Luni termin evaluarea"

Premierul Viorica Dăncilă a avut, miercuri dimineaţă, o întâlnire cu Liviu Dragnea, în biroul de la Parlament al preşedintelui PSD. Întâlnirea celor doi a avut loc înaintea consultărilor de la Palatul Cotroceni pe tema legislaţiei în domeniul justiţiei.

UPDATE 10:45 - Întâlnirea s-a încheiat, cei doi, însoţiţi de Carmen Dan, îndreptându-se spre şedinţa BPN.

La ieşire, Liviu Dragnea a evitat să răspundă la întrebările jurnaliștilor, iar Dăncilă a spus doar că sigur va avea loc o remaniere.

"O remaniere va exista. Luni termin evaluarea", a asigurat Dăncilă.

Dăncilă şi Dragnea au venit împreună, însoţiţi de preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan. Cei trei nu au dorit să facă declaraţii de presă, notează MEDIAFAX.

De la ora 10:30, PSD se reuneşte într-o şedinţă de BPN în care să stabilească dacă acceptă invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis de a participa la consultări pe tema legislaţiei în domeniul justiţiei.

Discuţiile de miercuri de la Cotroceni vin după avizul Comisiei de la Veneţia şi a criticilor aduse de această instituţie cu privire la OUG privind legile justiţiei şi Codurile Penale.

De altfel, şeful statului a cerut, vineri, demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, ca urmare a criticilor forului european.