MENIU

Dăncilă dezlănțuită! "Ludovic 1, din dinastia Iohannis, să ne spună ce realizări are!"

Viorica Dăncilă vrea, cu orice preț, să apară de fiecare dată la televizor, atunci când contracanidatul Iohannis ajunge pe micile ecrane. Șefa PSD lansează, din nou, artileria grea la adresa li Iohannis, PNL, Orban, pe care l-a ironizat drept Ludovic Întâi, din Dinastia Iohannis.

Dacă dezbatere față în față nu există, cei doi candidați se contrează prin conferințe de presă. În această seară, Dăncilă va intra în direct cu publicul la ora 20, probabil într-o nouă încercare de a-l aduce la TVR pe Iohannis, pentru o confruntare directă. Poate, în seara asta, trage lozul câștigător și o să avem, până la urmă, o confruntare în doi.

Lupta cu cetățeanul, cu libertatea cetaățeanului de a și alege candidatul nu cred ca trebuie să preocupe președintele. Trebuie să vorbească despre proeicte de viitor, nu să împartă românii între cei care trebuie să dispară și acoliții lui.

Refuză dezbaterea în continuare, mă așteptam să dea explicații despre declarațiile lui Rareș Bogdan. În 2014, Ponta a avut dosar, acum Barna are dosare, iar iOhannis spune că și Dăncilă trebuie să aibă dosar penal. În ce stat UE avem de-a face cu această abordare ? Iohannis nu trebuie să mai fugă de români, să vină în fața lor și să vorbească despre ativitatea sa, chiar dacă asta va dura doar 10 minute.

Românii vor lucuri concrete, nu discursuri extremiste. Românii se tem că dacă refuză ce susține și spune Iohannis li se pun cătușele. 

Avem la puytere niște aroganți, care vin la putere cu declarații pe care nu le pot susține. 

Vrem să îl vedem pe Ludovic 1, din dinastia Iohannis să ne spună ce au făcut. 

Domnule Iohannis, vrem să spuneți dacă o să creșteți pensiile și slalariile din 2020. Vedem un președinte care vrea să-și impună ideile în toate instituțiile statului. 

Profit încă o dată să-i transmit lui Iohannis că aștet dezbaterea despre români, cu români, dar văd că are dispreț față de români. 

 Ați aprobat materiale fake news

Nu! USRPLUS să se uite către Coteoceni, acolo să-și îndrepte privirea! Am văzut că și Iohannis a preluat aceste știri. E laș, fiind mai ușor să dai vina pe alții. 

Cine coodroneazaă campania online?

Avem echipă ce coordonează campania, inclusiv eu sunt în campanie, pentru că eu așa sunt, nu dau ordine. 

DEci, vă asumați postări, precum cea cu casca? 

Și despre mine s=a spus că am avut cască, deci nu distribuiam așa ceva și despre mine. PArtidul pe care vrei să-l extermini este cel care face toate relele. Dacă tot vrea sp vorbim despre dezinformări, să-l cheme pe Cîțu, să ne spună despre bugete paralele sau pe doamna de la Ministerul Muncii. 

DAr, când nu ai ce să le arăți românilor, vii cu astfel de dezinformări. Totuși, românii vor să vadă ce au făcut pentru ei, pebtru că de promisiuni s-au săturat de 30 de ani. Nu de faptul că am avut cască sau că am avut părul nu țtiu cum!

Românii vor să vadă ce ai făcut pentru ei, iar un președinte care a disprețuit românii 5 ani, nu poate veni către ei acum, iar asta se va vedea la vot!

Ați fost apărătorul OUG 13?

Ana Birchall este supărată că a fpst dată afară din PSD. De aptfel, OUG 13 a fost declarată constituțională, dar asta vrea să îndepărteze de la subiectul principal. 

Ați respins multe propuneri bune venite de la Birchall?

Să ne reamintim cazul Caracal, choiar dacă nu vreau ca politicienii să-și facă campanie pe astfel de tragedii. Sunt mame care încă mai așteaptă copiii acasă! Am fost prima care a venit de unde eram plecataă, pentru că l-am tarta din postura de mamă! Am fost prima care a cerut convocarea CSAT, imediat, nu când s-a întors Iohannis din Vacanță!

Am creat un grup de lucru, din care a făcut parte și Birchall, iar dacă avea inițiativă, se putea adopta! N-a venit nimic de la ea și care să fie respinsă. Fie că a fost de 112 sau alte decizii, le-am luat fără să clipesc!

Ați încălcat legea UE privind ambasada României din Israel?

Așa cum am repreentat România 9 ani de zile, am apărat țara, am luptat pentru România, prin amendamente care să apere țara. În primul rând, aceea a fost opinia mea, care a coincis cu cea a SUA! Ce ar trebuie să se întâmple? Să nu-mi mai spun părerea? Am făcut un memorabdum, pe care Iohannis trebuie să-l aprobe.

Nu trebuie să-i așteptăm pe alții, mai trebuie să fim și primii care să mai luăm decizii!

Ne-a costat locul permanent la ONU?

L-aș ăntreba pe Iohannis cu câți omologi a negociat locul în Consiliul de Securitate ONU? A avut 25 de întâlniri, dar de geaba! A venit doar cu o șapcă! Am fost în multe state arabe și nu am fost cirticată pentru această decizie! 

Pentru că el e vinovat pentru politic aexternă slabă, simte nevoie să dea vina pe alții! Să-și caute scuze, dar cu mai mult discernământ! Să argumenteze! Să vină cu lista omologilor cu care a vorbit pentru ca România să devină membru în Consiliul de Securitate ONU!

Ce faceți dacă ajunge la Cotroceni?

Aș vrea ca președintele să nu mai aibă imunitate! 

În al doilea rând, aș merge în CE și aș lupta pentru fonduri pentru România, politica agricolă comună, subvenții alocate agroiculturii. De asemenea, pe politica de coeziune sp atragem bani! Vreau să vin cu lucruri concrete, nu doar cu lozinci!

 Aveți ceva să vă reproșati ca premier?

Nu am comunicat pe obiectivele pe cre le-am făcut! Am pus în acest bilanț tot ceea ce am făcut pentru români, dar nu am avut timp, pentru că am muncit, pentru că am știut că în spatele deciziile mele sunt oameni care așteaptă o viață mai bună! Dar, i-am lăsat pe mulți să arunce cu noroi în mine!

 Rareș Bogdan a spus că Viorica Dăncilă va avea o discuție cu procurorii? De unde știe el că eu voi avea dosar penal și că voi discuta cu procurorii? Ponta și Barna, au avut doare, iar acum a venit rândul meu! Acest lucru trebuie să-i sperie pe români! N-am nimic de ascuns, dar modul acesta de acțiune este unul specific dictaturii! Vedem un nou Ceaușescu! Dacă nu faci ce zice Iohannis, ajungi în fața procurorilor. El spunea că primarii PSD vor dispărea! Esre incredibil! Ce facem, îi înlăturăm pe toți? Asta este abordate? Credeam că vom avea o dezbatere civilizată, pe model european, dar nu un atac cu cătușe! Este inacceptabil și aștept să ne spună Rareș Bogdan ce a vrut să spună. 

Cred într-o justiție independentă, dar se pare că Iohannis nu vrea așa ceva , ci una condusă de el

Aveți informații sau vă luațu după ce delcară cei din PNL?

Mă iau după declarații

Este Iohannis în spatele Rise Project?

Așa pare să fie! Toți cei care luptă împotriva lui, se aleg cu dosare penale. Iohannis nu a dezmințiti declarațiile lui Rareș Bogdan. Dacă făcea cineva de la PSD așa ceva eu luam măsuri. 

Ați sprijinit OUG 13?

Am sprijinit-o doar din punct de vedere legal!

Ca europarlamentar PSD, ați vorbit să susțineți OUG?

NU putem face lobby, dar, cred că se încearcă alte subiecte, ca să nu se vadă că Iohannis evită dialogul cu mine!

Mai multe articole despre: