MENIU

Dan Bittman: Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Şoşoacă, eram Suedia, nu România

Întrebat ce părere are despre senatoarea Şoşoacă, Bittman nu s-a sfiit să-i aducă laude / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Cântăreţul Dan Bittman a declarat, într-un interviu TV, că "dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România!".

Întrebat ce părere are despre senatoarea Şoşoacă, Bittman nu s-a sfiit să-i aducă laude, la fel cum, nu de mult, făcea cu Mugur Migăescu. 

"O salut şi, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot", a spus Bittman.

Cântărețul susţine că senatoarea se luptă pentru „drepturile” românilor, după ce aceştia şi le-au uitat: „Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul in care ea se exprima. Ea e femeie, iar în România misogină femeile trebuie călcate în picioare, dar este o femeie care cunoaşte legile, este o femeie care apără legile şi vorbeşte în numele legii. Suntem într-o ţară, România, în care nimeni nu apăra legea în faţa autorităţilor", a mai spus Bittman.

Mai multe articole despre:
dan bittman diana sosoaca