MENIU

Rareş Bogdan şi Dan Andronic au pus un pariu în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere"

Dan Andronic, candidatul PMP pentru Camera Deputaților pe listele din județul Giurgiu, a fost prezent, marți seară, la Realitatea TV, unde a vorbit despre campania electorală și candidatura sa. Acesta a pus un pariu cu Rareş Bogdan, pe tema ordonanţelor de urgenţă: cine a dat mai multe, Victor Ponta sau Dacian Cioloş?

”Guvernarea Cioloș a fost slabă, miniștrii n-au scos nimic concret. Am văzut rateuri inexplicabile, cum a fost cel de la ”Cumințenia Pământului”. Foarte mult amatorism. S-au încercat niște lucruri, dar a fost o guvernare de un an în care nu am văzut nimic concret. Un guvern care n-a fost încurcat de Parlament, s-a guvernat ca într-o dictatură, prin ordonanțe de urgență. Din câte știu Dacian Cioloș a dat 78 de ordonanțe de urgență doar anul acesta, față de Ponta, care a dat puțin peste 50, în anul 2015”, a declarat politicianul, potrivit evz.ro 

Ulterior, Dan Andronic a pus un pariu cu Rareș Bogdan, cei doi ziariști luând partea unui premier. Cine a dat cele mai multe ordonanțe de urgență?