MENIU

Dacian Cioloş, pasiuni surprinzătoare. Care este ultima carte pe care a citit-o. Ce colecţionează

Dacian Cioloş a vorbit pentru prima dată despre pasiunile sale. Premierul a răspuns mai multor întrebări pe care Robert Turcescu i le-a adresat pe această temă, în cadrul emisiunii "Videocraţia", la postul online Unde.Tv.

Prim-ministrul colecţionează timbre dar a donat colecţia unui vecin. Ultima piesă de teatru la care a fost este „Singur în Noapte”. A mers de mai multe ori să o vadă, pentru că îi place foarte mult piesa. Ultima carte citită este Jurnalul lui Eliade, a mărturisit Cioloş. Echipa preferata de fotbal este Dinamo, a mai spus premierul.

Pe de altă parte, referitor la orientarea sa doctrinară, şeful Guvernului a completat: "Nu sunt membru al unui partid. Nu mi-am asumat o astfel de orientare. Cred in libertatea de initiativa, in democratia in care oamenii pot sa se exprime, in mijloacele care trebuie sa le fie puse la dispozitie intreprinzatorilor. Cred ca e nevoie de un echilibru intre abordarea sociala si rolul mediului economic. Statul are rolul nu sa dirijeze economica, ci sa stimuleze economia".