MENIU

Dacian Cioloş a aprins o lumânare la Colectiv: Să nu uităm unde duc minciuna, aroganța, corupția

<p>Dacian Cioloş&nbsp;</p>

Primul ministrul al România a ajuns duminică seară la Colectiv pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din clubul care funţiona în fosta fabrică Pionerul.

Dacian Cioloş a depus flori şi a aprins o candelă în memoria victimelor de la Colectiv. Ulterior, el a postat pe FAcebook un mesaj.

"Dumnezeu să-i odihnească pe cei care au plecat atunci. Apropiaților lor rămași aici, celor răniți, le doresc tărie și însănătoșire grabnică, le doresc să-și regăsească încrederea în viață și în ceea ce putem face împreună. E datoria fiecăruia dintre noi și a noastră ca societate să învățăm din acestă tragedie, să nu uităm unde duc minciuna, aroganța, corupția, să avem curajul de a face puțin mai bună lumea în care trăim", a scris premierul. 

De asemenea, Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ministrul pentru Dialog Social, Violeta Alexandru şi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu au fost prezenţi duminică la Colectiv pentru a aduce un omagiu tinerilor care au murit în urmă cu un an în tragicul incendiu.

Mai multe articole despre:
omagiu Dacian Cioloş colectiv