MENIU

Cum rezolvă PSD lipsa femeilor de pe listă, rapid. Un candidat a fost înlocuit cu..soţia sa

PSD a găsit rapid o rezolvare pentru problemele cauzate de cotele de gen. Listele cu candidaţii PSD Caraş-Severin pentru alegerile parlamentare au fost depuse cu o zi mai târziu decât era stabilit, respectiv joi, pentru că pe lista pentru Senat nu se afla nicio femeie, aşa cum ar fi trebuit. În aceste condiţii, unul dintre candidaţii de la Senat a fost înlocuit cu soţia sa.

Dacă ieri au făcut cale întoarsă de la BEJ, astăzi, social-democrații au rezolvat totul în doar câteva minute. „Misoginismul din noi a făcut ca în locul doamnei Luci Stoicu să-l trecem pe soțul dumneaei, așa că am făcut rectificările de rigoare și astăzi am venit cu Luci Stoicu pe locul trei la Senat și am rezolvat inadvertențele la Biroul Electoral Județean!”, a explicat Mocioalcă motivele pentru care depunerea candidaturilor a fost amânată pentru astăzi.

„Sunt foarte bucuros de consistența listelor pe care le-am depus. Sunt foarte bucuros că pe această listă se regăsesc, în egală măsură ca și mine, colegii mei Vali Blănariu, Aurel Duruț și Ioan Benga, niște colegi admirabili. Datorită consistenței acestei liste este pentru prima dată când ne propunem imposibilul în Caraș-Severin, să scoatem trei deputați și un senator. Mai mult nu se poate, 100 la sută nu mai există în politică dinainte de ’90, așa că nu ne propunem alt obiectiv decât câștigarea alegerilor parlamentare, pe care nu l-a mai făcut PSD-ul niciodată. Trei deputați și un senator ar fi un scor pe care nimeni nu l-a mai făcut, de aceea spun că încercăm imposibilul”, a comentat Ion Mocioalcă la ieșirea de la BEJ.