MENIU

Cum răspunde premierul Grindeanu la criticile din interiorul PSD

Firea, ATAC DUR la Guvernul Grindeanu: Avem o relaţie mai proastă ca pe vremea tehnocraţilor

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, întrebat despre criticile care i-au fost aduse de unii membri ai partidului, că este membru al PSD de 21 de ani, nu "de azi, de ieri" şi începe să nu mai înţeleagă aceste tensiuni, care însă au fost "spulberate" prin declaraţiile liderului PSD, Liviu Dragnea. Grindeanu a mai spus că el discută "chiar foarte mult" cu Dragnea.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică, la Antena 3, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se plânge că premierul Sorin Grindeanu nu se mai consultă cu el "ca la început" și a dat exemple de proastă colaborare cu Guvernul la nivelul Primăriei, unde proiectele "se lovesc de un zid".

Reacția premierului a venit a doua zi pe Facebook. Grindeanu a spus că a fi premier este o "răspundere imensă" şi pentru a pune în practică programul de guvernare este nevoie de stabilitate și adevărați adversari "sunt în afara partidului".

Postarea sa nu a fost însă pe placul liderului PSD. Acesta a declarat, marţi, la Parlament, că l-a rugat pe premierul Sorin Grindeanu să ”se abţină de la declaraţii politice”. Marți seară, Dragnea a revenit asupra subiectului și a anunțat, la Antena 3, că nu intenţionează să-l schimbe din funcţie de premierul Sorin Grindeanu, însă a spus că se va afla în curând dacă ”în urechea unor miniştri ciripesc alte păsărele trimise de anumite instituţii”.

 
Mai multe articole despre:
null