MENIU

Cum răspunde PSD la provocarea lui Iohannis privind citititul

<p>Inquam Photos / Octav Ganea&nbsp;</p>

,,Îl nominalizăm pe Klaus Iohannis să citească legea fundamentală, Constituția României'', scrie PSD, pe pagina de Facebook, ca răspuns la provocarea privind cititul.

Social-democraţii au folosit chiar şi hastag-ul recomandat de preşedintele Klaus Iohannis când a lansat provocarea: #timpulsăcitim.

PSD merge și mai departe, iar în Post Scriptum îi recomandă lui Iohannis să citească pagina cu atribuțiile președintelui, în cazul în care ,,nu poate citi decât o pagină'.

Într-o postare pe Facebook, în care apare într-o bibliotecă şi cu o carte alături, preşedintele Klaus Iohannis spune că ”lumea aparţine celor care citesc”.

Klaus Iohannis a transmis o provocare românilor, să continue această călătorie.

”Vă provoc să continuaţi voi această călătorie, să alegeţi o carte pe care o îndrăgiţi, să citiţi o pagină şi să nominalizaţi un prieten, un coleg sau chiar întreaga familie să facă la fel. Hai să ducem România printre marile culturi ale Europei, cele care citesc. Se spune că o mare călătorie începe cu un singur pas. Să începem călătoria noastră cu o pagină, să citim împreună, pagină cu pagină, om cu om”, a transmis şeful statului. 

Mai multe articole despre:
PSD iohannis