MENIU

Cum face campanie involuntară șeful organizației PNL pentru candidatul PSD la Primăria sectorului 3

Președintele organizației PNL sector 3, Florin Alexe, a fost surprins vorbind în termeni elogioși despre candidatul PSD la Primăria sectorului 3, Robert Negoiță, trei înregistrări video fiind difuzate de site-ul puterea.ro.

Liberalul discută cu un interlocutor despre faptul că nici el, nici viceprimarul PNL nu sunt "genul care să fie războinici", pentru că "nu văd logica" să se lupte politic cu primarul în funcție.

Din dialogul redat de puterea.ro, reies în mod evident termenii laudativi folosiți de către președintele organizației PNL la adresa primarului PSD, atât în privința achizițiilor folosite la investițiile din sector, cât și în privința modernizării Bulevardului Unirii sau administrarea locurilor de joacă din sectorul 3.

"Unele lucruri s-au mai făcut. E discuția asta cu bulevardul (n.r. Bulevardul Unirii). Băi, frățioare, ai mers pe-aicea ani de zile? Adică, nu puteai să treci pe stradă, parcau ăia mașini, jeg, adică… Și erai pe Bd. Unirii. Nu putea să înflorească niciun business (…)", spune Florin Alexe în îregistrare.

"Rezultatul este, frate, că a înflorit zona asta. Pentru că toată lumea pe partea asta de bulevard și-a făcut terase (…) aveam o zonă de ”no man s land” între Alba Iulia și magazinul Unirea în care nu se dezvolta de 20 de ani, nu creștea nici firul de iarbă, că n-avea cum, înțelegi? Pe când acum ai desțelenit complet zona asta. Din câte au văzut ăștia și mi-au spus și mie, prețurile sunt OK. Adică nu a sărit calul să zici că a pus nu știu ce gresie… înțelegi?", a adaugă acesta.

Alexe face referire şi la spaţiile de joacă pentru copii, potrivit înregistrării.

"Spațiile de joacă erau spații de joacă pe care le faci, puneai tartan, puneai ce vrei tu și în cinci zile veneau golanii, mâncau semințe, puneau muzică și alte alea (…) Acum, ce-a făcut? A făcut niște…, le-a pus cu plasă și cu alte alea, le-a închis cu chei și vine gardianul, dă drumul dimineața, vii cu copilul… Bă, sunt pline. Și mai e și altă șmecherie: tu îți lași copilul acolo și poți să stai de vorbă la telefon, să vorbești cu el, că știi că copilul n-are pe unde să iasă decât pe ușa asta! Logica, acolo, e beton! Tu aveai costuri pentru că trebuia să schimbi tartanul ăla de șapte ori, cu florile, la fel, pentru că le rupeau ăia, cu curățenia trebuie să vină ăia în fiecare zi să ia… Așa, nu mai intră nimeni. Dacă intră cineva, scrie programul pe ușă. L-ai prins pe ăla, vine Poliția Locală, l-a luat p-ăla și l-a… Calculează așa: ai 300 de locuri de joacă amenajate sau 500, că s-au mărit. La 300 de locuri de joacă, tu trebuie să ai firmă de curățenie în fiecare zi sau toate astea. Orice ai înmulți cu 300 sau 400… numai benzina ăluia să se ducă acolo să verifice că totul e în regulă (…)", spune el.