MENIU

Cuc, atac dur la Tudose: Dacă n-ar fi ticălos, ar rămâne doar cu cel mai slab mandat de premier

Cuc, atac dur la Tudose: Dacă n-ar fi ticălos, ar rămâne doar cu cel mai slab mandat de premier

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a lanasat un atac foarte dur la adresa fostului premier şi actual europarlamentar Pro România Mihai Tudose. Ministrul susţine că lucrările la Autostrada A2 se vor încheia pe 15 iunie conform graficelor şi că un fost premier ar trebui să ştie că astfel de lucrări de întreţinere trebuie executate, nu obstrucţionate.

"Văd un atac foarte virulent al unui «domn» care dupa ultimele declaraţii şi-ar dori chiar şi un post de ministru într-un nou guvern, ca funcţia de prim-ministru e prea mult pentru un «domn» care are propria agendă", a precizat Răzvan Cuc, pentru stiripesurse.ro, într-un răspuns la criticile lui Mihai Tudose.

De asemenea, ministrul Transporturilor spune despre Tudose că pare un fel de „Terente de Brăila“. "Acest «Terente de Brăila», daca n-ar fi ticalos, ar ramane doar cu cel mai slab mandat de prim-ministru al României“, a subliniat Cuc.

Mihai Tudose, mesaj furios de la km 80 de pe Autostrada Soarelui

Reamintim că Mihai Tudose l-a criticat pe Răzvan Cuc, după ce fostul premier a dat de cozi de maşini pe A2: "N-ar vrea mormanul de incompetenţă numit Cuc şi cu foarte “harnicul” şi inutilul director de la CNAIR să stea ei aşa în picioare pe A2, pe la km 80 şi ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă şi abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un şantier “arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetenţă Cuc să stea acolo ca să-i poată mulţumi toată lumea personal?"







Mai multe articole despre:
Mihai Tudose razvan cuc