MENIU

Răzvan Cuc, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat. FOTO de la spital

Ministrul Transporturilor, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat
Ministrul Transporturilor, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat / Foto: Inquam Photos / George Călin
Răzvan Cuc, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat. FOTO de la spital

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a oferit, luni după-amiază, câteva detalii despre accidentul de circulație în care a fost implicat.

"Starea da sănătate este O.K. Primul diagnostic a fost o fractură la mână. Mi-au pus medicii ghips, voi sta trei săptămâni. Miercuri, ma duc pe șantier, în inspecție. Toată lumea este în regulă. Și șoferul meu, și celălalt. În continuare medicii m-au rugat să stau la spital până la ora 17:00", a declarat Razvan Cuc.

Potrivit ministrului, în momentul producerii accidentului, acesta se afla pe locul dreapta față și purta centura de siguranță.

"Purtam centura de siguranță. Eu m-am urcat în mașina, trebuia să ajung la o întâlnire. Nu mă grăbesc. Șoferul meu conduce cu foarte multă grijă. Când s-a produs impactul, eu mă uitam pe niște documente, citeam. Se pare că am o fractură. Centura a atenuat impactul. A acroșat o altă mașina. Ambii șoferi sunt O.K.. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat altceva", a mai spus acesta.

Răzvan Cuc, implicat într-un accident rutier. Ministrul Transporturilor, dus de urgență la Floreasca

Reamintim că, luni dimineața, în drum spre Guvern, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost victima unui accident de circulaţie care a avut loc în Capitală. Impactul a fost unul violent. IMAGINI de la fața LOCULUI AICI.

Mai multe articole despre:
razvan cuc