MENIU

CTP, despre AUTOSUSPENDĂRILE DIN PSD: "Ce s-a întâmplat cu cei trei e PARFUM DE TEI"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la REALITATEA TV, autosuspendările din PSD ale lui Dan Şova, Sebastian Ghiţă şi Marian Vanghelie din partid,

"Şedinţuca asta fulger pe care a convocat-o domnul Ponta la partid în această după- amiază nu ar fi avut loc dacă morţilor mamei domnului Ghiţă nu i-ar fi fost asociaţi şi morţii mamei domnului Ponta, în exprimarea domnului Vanghelie. De acolo pleacă totul. de la "cu Ghiţă şi cu Ponta al vostru". Victor Ponta a fost silit de această licenţă poetică a domnului Vanghelie să ia o măsură pentru că altfel i-ar fi scăzut autoritatea în partid. Ce s-a întâmplat astăzi arată care e puterea reală în acest moment în raport cu baronii, în raport cu reţeaua de putere din partid a lui Victor Ponta. Pentru că ceilalţi doi au fost puşi în meniu, Şova şi Ghiţă, pentru a-l contrabalansa pe Vanghelie. Domnul Ponta avea o singură problemă: pe domnul Vanghelie. Ceilalţi l-au silit să îi pună pe listă pe Ghiţă şi Şova. Asta spune ceva despre ce s-ar putea întâmpla cu Victor Ponta dacă pierde prezidenţialele. E vorba de atacul violent la autoritatea lui Ponta a primarului de la Sectorul 5. Domnul Hrebenciuc şi-a dat demisia pentru că nu mai are susţinerea nici a lui Victor Ponta şi nici a lui Liviu Dragnea. Se dorea ca domnul Hrebenciuc să nu se mai amestece în combinaţiile din această campanie electorală. Aşa că a fost autodemisionat din Parlament. Ce s-a întâmplat cu cei trei e parfum de tei, pe noi, pe simpli cetăţeni, ba chiar pe membri PSD nu îi priveşte această hotărâre. Amintiţi-vă că Geoană a fost suspendat luni de zile şi asta nu îl împiedică ca azi să fie înalt reprezentant al lui Ponta", a spus CTP.

"Vanghelie a fost tras pe dreapta demult, de când a ajuns Ponta la putere. Singura funcţie care îl interesează pe domnul Vanghelie este cea de primar al Sectorului 5 de unde nu îl va clinti nimeni. Domnul Ghiţă acţionează în peisajul politic cu ajutorul postului de televiziune pe care îl deţine. Domnul Ponta este în dizgraţie de când a fost înlocuit de la Transporturi cu domnul Ioan Rus. Deja el reprezenta o cauză pierdută pentru Ponta. Faptul că este suspendat din partid nu înseamnă nimic. El este la grămadă", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Mai multe articole despre:
PSD Cristian Tudor Popescu Victor Ponta ctp