MENIU

CT Popescu: "PSD ar trebui să se numească de acum înainte πSD"

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu comentează momentul "ariei cercului" la care au fost expuși cei doi candidați la președinție în pseudo-dezbaterile cu presa.

PSD ar trebui să se numească de acum înainte πSD, pentru că π-ul necunoscut dnei Dăncilă va fi ținut minte de toată lumea, scrie CTP pe Republica.ro. 

Jurnalistul a remarcat faptul că Dăncilă nu s-a corectat imediat, "cum minte gros acum πSD", ci a fost corectată imediat, după care "a dat drumul la clanță": „Am dat meditații la matematică, credeți-mă, mergem alături să vă arăt că știu mai multă matematică decât dumneavoastră, credeți-mă, sunt inginer, credeți-mă, credeți-mă!...”. 

"Eu am rămas cu două întrebări, în urma răspunsului dnei Dăncilă: câți copii a nenorocit cu meditațiile ei gratuite la matematică, dacă sunt reale, și prin ce metode a obținut diploma cu care se laudă", scrie CTP.

Nici Klaus Iohannis nu s-a descurcat mai bine la întâlnirea cu presa, în condițiile în care a fost salvat de jurnaliști de același subiect. "Kaiserul a zâmbit și mai larg, fără să emită vreun sunet".

De cele mai multe ori, aroganța ascunde ignoranța, subliniază CTP. Vezi textul integral aici 

Mai multe articole despre:
viorica dancila