MENIU

Crin Antonescu, la Parchetul General: De ce să mă tem? E o aberaţie!

<p>Crin Antonescu</p>

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a mers, marti, la Parchetul General, dupa ce pe numele sau a fost depusa o plangere, in anul 2014, de Fundatia Miscarea Populara.

"Am fost la Parchetul General pentru o simpla formalitate, in sensul ca undeva prin 2014, nu mai stiu cand de fapt, ca nici n-am avut cunostinta de toata asta, Fundatia Miscarea Populara a depus o plangere la Parchet impotriva lui Ponta, a mea - nu stiu cine, pentru niste prostii. Eu nu am avut cunostinta, dar oamenii au procedat acolo si au facut birocratia respectiva, au clasat, au respins plangerea, normal, si au trimis niste acte. Nu eram acasa, mi-au lasat o instiintare. Am trecut pe acolo, mi-au dat hartia respectiva si asta a fost tot", a declarat Crin Antonescu, pentru Ziare.com.

De asemenea, acesta a precizat ca plangerea reprezinta o "aberatie" si ca nu are de ce sa se teama.

"Pe asemenea aberatii - pentru declaratii politice, pentru acte politice fac plangeri penale -, procurorii au niste proceduri, ia ceva timp si la urma le claseaza, adica nici nu se constituie in cauza. Chestia asta este adusa la cunostinta tuturor. Nu e nimic spectaculos. De ce sa ma tem? Din capul locului era o aberatie, procurorii n-au gasit pe cale sa discute cu cineva chestia asta, pentru ca e limpede din lege ca nu poti sa consideri pe cineva ca a dat o declaratie ca e abuz in serviciu", ne-a mai spus fostul presedinte al Senatului.

Mai multe articole despre:
Crin Antonescu Antonescu parchet