MENIU

Antonescu, despre alianţa Ponta-Tăriceanu: Nu cred. Ponta să oficializeze despărţirea de PSD

Crin Antonescu, fostul lider al PNL, nu crede într-o alianţă Tăriceanu-Ponta. Acesta a declarat în prima emisiune Jocuri de Putere de la Realitatea FM că nu îl ia în serios pe Victor Ponta, iar capacitatea fostului premier de a face şi de a respecta alianţe îi este cunoscută.

Redăm, în continuare, dialogul dintre Rareş Bogdan şi Crin Antonescu:

Rareş Bogdan: Domnii Ponta-Tariceanu... credeti intr-o forta politica in care cei doi sa evolueze sau domnul Ponta ramâne in stanga?

Crin Antonescu: "Poate ca in ultima vreme imaginea domnului Tariceanu s-a mai si ameliorat, eu personal nu am cum sa-l cred sa il iau in serios si asemenea capacitatea domnului Ponta de a face si de a respecta aliante politice serioase imi este prea bine cunoscuta ca sa pot sa fiu optimist. Cred cred că daca vor incerca sa construiască ar trebui ca domnul Ponta sa oficializeze despartirea de PSD si sa intemeieze ceva mai mult cu fostii colegi de partid decat o fundatie. Cred ca nu va avea suficienta forta sa spuna ceva major pe scena politica romaneasca, dansii pot sa încerce", a spus Ponta.

Realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", Rareş Bogdan vă aşteaptă în fiecare vineri de la ora 13:00 până la ora 15:00 pe Realitatea FM.