MENIU

Cozmin Guşă, despre nervozitatea lui Liviu Dragnea: "Şi-a pierdut echilibrul! Să vină Salvarea!"

Cozmin Guşă la Realitatea TV

Consultantul politic Cozmin Guşă a declarat, în exclusivitate, la Realitatea Tv, că ieşirile agresive ale lui Liviu Dragnea arată că acesta şi-a pierdut echilibrul şi este într-o situaţie dificilă. Ca o sinteză, Guşă a spus: "Să vină Salvarea".

Întrebat cum priveşte reacţiile nervoase ale lui Liviu Dragnea, Guşă a spus: 

"Am ascultat cu un prieten bun, bun cunoscător al mediului politic şi al PSD, ce s-a difuzat pe post, iar reacţia lui a fost: "Doamne fereşte!". Iar aici cum eu am spus mai demult, să vină Salvarea, din păcate, pentru că nu putem fi bucuroşi, pentru că, în mod evident, omul şi-a pierdut echilibrul, se află într-o situaţie dificilă, dar a fost prins cu minciuna, comportamentul lui arată că a fost prins cu minciuna. Şi-a minţit partenerii de la ALDE că nu o să vrea să aibă niciun dmers împotriva lui Tudorel Toader. Doar că el a avut aceste demers, dar partidul l-a trădat. Şi există această stare de enervare maximă, care este cauzată de acest fapt, ca omul a fost prins efectiv, în timp ce încerca să trădeze, dorea să execute un ministru cu sprijinul celor de la PNL. Şi nu e doar asta, aceste reacţii au fost dublate de altele, apoi a chemat la baie un jurnalist, cel mai probabil ca să îi arate sexul. Ne dăm seam la ce nivel a ajuns Liviu Dragnea", a explicat Guşă.

Consultantul a mai comentat şi consecinţele altercaţiei fizice dintre Dragnea şi Ciolacu, pe care şeful PSD l-ar fi îmbrâncit:

"Iar dacă mai punem la socoteală  şi informaţiile pe care le-aţi difuzat şi voi, potrivit cărora a început să îmbrâncească oameni din PSD, pentru că au fost la ziua lui Gabriel Petrea de la tineret, care nu se află în graţiile lui. Aici vorbim de lideri vechi, ca Marcel Ciolacu, Mocioalcă, care au fost şi agresaţi fizic, nu doar verbal.  Avem imaginea catastrofei, trebuie să aşteptăm ce se va întâmpla, psihologii pot analiza aceste lucruri total anormale pe care le-a făcut. Nouă ne rămâne să ne uităm la acest meci care are un punct culminant: Cex- ul în care şi-a dat seama că nu mai are două treimi din majoritate pentru a invalida miniştrii în funcţie. Este o siuaţie exttem de precară a guvernării, chiar înainte ca România să preia preşedinţia rotativă a Consiliului Europei". 

Legat de jocul pe care Tudorel Toader îl face, Guşă a spus: "Eu pe ministrul de la Iaşi îl bănuiesc oricum, dar nu prost". 

"Îl suspectez pe ministrul de la Iaşi de un joc mai sofisticat, şi asta în sensul bun. N-a fost intamplator atacul la Augustin Lazar. Eu il consider oricum pe Tudorel Toader, dar nu prost. Sunt rezervat să spun care este mărul discordiei". 

Cozmin Guşă a mai spus că cei care se bucură de această situaţie sunt opozanţii lui Dragnea din PSD, dar şi Tăriceanu:

"Dragnea îşi păcăleşte activul de partid, sau partenerii din mass media că vrea sa dea amnistia şi graţierea. Dar ei au înţeles că Dragnea nu vrea să dea amnistia şi graţierea, căci ei s-ar vedea cu sacii în caruţă si ar fugi. Când administrezi prea multe situaţii, care sunt rezultanta unor mincini, ţi se umflă capul, se întamplă şi astfel de lucruri, iar Dragnea e într-o astfel de situaţie. Primii care se bucură sunt aşa zişii pucişti. Sunt oameni care trag pentru partid, dar sunt impotriva lui Dragnea. Dar şi Tăriceanu, care ţine la Tudorel şi se bucură ca moţiunea nu a trecut ca să-i ceară un motiv instituţional lui Dragnea ca să ceara remanierea lui Toader", a încheiat Guşă.