MENIU

Cozmin Gușă: Șoșoacă a bătut palma cu Nicușor de la distanță. Puterea se folosește de proteste, fermierii sunt batjocoriți

AUR o acuză pe Diana Șoșoacă acum că a fost trimisă special de PSD să se implice in mișcarea protestatarilor pentru a nu pune în pericol sistemul. Deputatul Dan Tănasă spune că senatoarea va aborda aceeași strategie și la alegeri pentru a-l împiedica pe George Simion să ajungă în turul doi. Contactată de Realitatea PLUS, Diana Șoșoacă a negat acuzațiile și a spus că sunt numai minciuni. 

"Diana Șoșoacă a încercat să facă și de această dată ce știe mai bine: să ducă în derizoriu protestele justificate ale fermierilor și camionagiilor. Ea e trimisă de PSD să atace AUR, pe protestatari, sau să atace orice care deranjează interesele sistemului. Așa va încerca să facă și la alegeri, va fi aruncată în luptă de către cei de la PSD, ca în turul 2 să nu intre Simion, ci Kovesi, Geoană sau alt iepure al sistemului care conduce România de 34 de ani", spune Dan Tănasă.

"Ce se întâmplă este de un cinism pe care amărâții ăia, ăia care au fost manipulați, ăia care sunt necăjiți și ăia care au probleme, nu-l merită. Nu duc niciunde pentru că atât Puterea, cât și alții încearcă să manipuleze. Este o batjocură atât pentru cei care stau la Afumați și protestează, cât și pentru ceilalți care se duc la mitingul Dianei Șoșoacă. Ăștia sunt oameni necăjiți, cu probleme... Ea și-a dorit-o, nu știm de ce, bătând palma cu Nicușor Dan de la distanță", a spus Cozmin Gușă, într-o intervenție la Realitatea PLUS.