MENIU

Cozmin Guşă: Realitatea TV este o insulă de normalitate într-o ţară în derivă!

<p>Cozmin Guşă: Realitatea TV a dat dovadă că presa se poate face şi cu spirit civic</p>

Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat că deşi au existat anumite informaţii în presă privind modul în care Realitatea TV a tratat subiectul poliţistului mort care făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, reporterii Realitatea TV au dat dovadă de sprit civic şi au tratat subiectul aşa cum trebuie."Realitatea TV este o insulă de normalitate într-o ţară în derivă!", a declarat Cozmin Guşă. 

"Jocuri de Putere a oferit singura radiografie corectă, completă şi accidă asupra întregului caz. Reporterii Realitatea TV au dat dovadă că presa se poate face şi cu spirit civic. Nu a fost nimeni care să fi primit un telefon de la mine ca să îl apere pe Gabriel Oprea", a afirmat Cozmin Guşă.

"Să te duci acasă la Gabriel Oprea şi să îi scoţi soţia în stradă nu este deontologic. Să cauţi oameni care să depună mărturie despre cum în urmă cu şase luni s-a blocat oraşul este securist. Să cauţi vinovaţii şi să găseşti doar groapa vinovată este pupincurism", a continuat acesta.

Consultantul politic a mai spus că există o ipocrizie în presă. "Mulţi se oripilează că se circulă girofarul sau cu elicopterul, însă mulţi jurnalişti au mers în coloană oficială cu oameni politici pentru a li se obţine bunăvoinţa", a mai spus Cozmin Guşă, adăugând că trebuie să fim corecţi şi să ne uităm şi la faptul că presa este calamitată.

Mai multe articole despre:
presă Cozmin Guşă Realitatea Tv Gabriel Oprea