MENIU

Cozmin Guşă: Nu există o bună credinţă a parlamentarilor privind graţierea

<p>Cozmin Guşă vine la PRIME TIME NEWS, de la ora 20:00</p>

Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat, la Realitatea TV, legat de afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis privind amendamentele aduse legii graţierii că nu există o bună credinţă a parlamentarilor privind graţierea şi că actuala majoritate nu are decât un singur scop.

"Preşedintele Iohannis a afirmat că în ceea ce priveşte graţierea că se bazează pe buna credinţă a parlamentarilor. Eu cred că a fost o glumă, buna credinţa legat de graţiere nu există. Majoritatea parlamentară are un singur scop. Buna lor credinţă nu este decât dedicată pro-graţiere şi pro-amnistie", a explicat consultantul politic.

"Majoritatea actuală din Parlament are un singur scop: graţierea şi amnistia, iar guvernarea este subordonată acestui scop. Iar buna credinţă a parlamentarilor poate fi interprezată ca una dedicată proiectului de graţiere şi de amnistie. Să nu ne aşteptăm să nu meargă cu aceste prevederi, pentru că dânşii asta doresc. O fi bine, o fi rău, nici nu mai contează atât timp cât au fost votaţi majoritar şi atât timp cât nu se întrevăd alegeri la orizont şi atât timp cât înafară de cetăţenii români din piaţa, cele câteva sute de mii, alte componente ale societăţii româneşti nu au fost active", a explicat Cozmin Guşă.

Mai multe articole despre:
graţiere Cozmin Guşă Klaus Iohannis