MENIU

Cozmin Guşă, despre şansele pe care le au candidaţii pe sectoare, în Capitală(VIDEO)

<p>Gușă: M-a impresionat editorialul lui Vasile D&acirc;ncu. E un mesaj de &icirc;nţelepciune, &icirc;ntr-o zi importantă</p>

Cozmin Guşă a făcut, pentru PS news, o serie de predicţii cu privire la şansele candidaţilor din Bucureşti de a ieşi câştigători în bătălia din 5 iunie. În scurta radiografie a campaniei electorale şi a candidaţilor, consultantul politic a identificat lipsă de organizare la nivel de Capitală a liberalilor care poate să genereze un dezastru pentru partid, la finalul alegerilor.

Consultantul politic e de părere că Nicuşor Dan şi Cătălin Predoiu au avut strategii foarte slabe de campanie. "Cei de la PNL, secondați de la cei de Salvați Bucureștiul au făcut tot ce trebuie ca să iasă Gabi Firea primar", a spus acesta.

 

Deşi candidatul PNL, Alexandru Nazare, a strâns susţinători în campanie, Cozmin Guşă are argumente să creadă că următorul primar al sectorului 1 va fi candidatul PSD.

În sectorul 2, consultantul politic vede câştigător tot un pesedist, deşi sunt şi alţi candidaţi care CITEZ au făcut ,,o figură frumoasă".

Dacă la celelalte sectoare lupta pare strânsă, la sectorul 3 situaţia e clară, crede Cozmin Guşă.