MENIU

Cozmin Gușă, despre GREȘEALA FATALĂ pe care o face IOHANNIS

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a declarat la Realitatea Tv, că în locul lui Iohannis, el ar fi acceptat să meargă la cele patru dezbateri, și mai mult, i-ar fi spus lui Ponta că mai vrea încă o dezbatere care să fie transmisă de către toate televiziunile. Consultantul a mai afirmat că în locul candidatului ACL i-ar propune lui Ponta să vorbească despre baronii PSD, despre modul în care a fost condusă România cât timp el a fost premier, liberalul având astfel posibilitatea să demonstreze că este mai competent față de Ponta.

”În locul lui Iohannis m-aș fi atârnat cu disperare de cele patru dezbateri la cele patru televiziuni, cu patru publicuri diferite. Aș mai fi propus încă una în plus, cu toate televiziunile de față, adică domnul Ponta, nu că ți le accept pe cele patru dar mai vreau încă una vineri, și vreau aia de vineri să țină 5 ore, să vorbim despre ce vreți dvs, despre cum ați condus România, despre baronii dvs, despre ce ați făcut în această țară. Și vreau să vă arăt că sunt mai curajos mai competent și mai capabil decât dvs. În loc de asta, domnul Iohannis inventează dezbateri pe la Timișoara, la Universitatea de Vest în condițiile în care tot oamenii de la tv ar fi fost acolo”, a spus Gușă.

Acesta a mai susținut că jurnaliștii sunt mai interesați de ce se întâmplă cu România, față de politicieni, întrucât jurnaliștii își fac meseria din vocație, în timp ce politicienii o fac din interes:

”Anumiți oameni din presă, sunt mult mai interesați de ce întâmplă cu România, decât candidații pentru că anumiți jurnaliști își fac meseria din vocație. Politicienii o fac din interes. Această diferență de pasiune este una care arată poza României”, a mai completat Gușă.