MENIU

Guşă, despre auditul intern la PNL: ”Ori nu se pricep deloc, ori doresc să cosmetizeze partidul”

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că propunerea Alinei Gorghiu de a angaja o firmă care să realizeze un audit intern în PNL este ”caraghioasă” și arată ”multă disperare”.

”PNL este un partid care, cel putin declarativ, susține acțiunile președintelui țării și pe ale actualului guvern. Atunci care este gradul de credibilitate al acțiunilor PNL în condițiile în care nu reușesc să găseacă o soluție?!”, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

Acesta susține că în cazul propunerii PNL există două variante. ”Ori nu se pricep deloc și au luat decizia riscând să se facă de râs, ori doresc o cosmetizare în condițiile în care firma de audit va fi plătită tot de către partid și rezultatele ar fi cele preferate de liderii PNL care vor plăti o factură destul de piperată”.

Cozmin Gușă sugerează că ar fi greu pentru un partid care își propune conducă România să și facă acest lucru, în condițiile în care apelează la servicile unei companii de specialitate care să-i ”facă ordine”.

”Actuala conducere a PNL demonstrează impotența și incapacitatea de a genera procesul de unificare și reformă, pe care l-au întârziat oricum foarte mult”, a mai precizat Cozmin Gușă.

Consultantul politic consideră că dacă național-liberalii vin cu ”aceleași figuri asemănătoare lui Ponta” nu vor putea să acumuleze voturi.

”Mi se pare cea mai proastă și caraghioasă soluție adoptată de un partid în ultima vreme. Există partide care nu recunosc că trebuie să se reformeze, precum PSD, avem partide așa-zise noi, ca MP... PNL spune că 'liderii noștri sunt toți foarte corupți și apelăm la o firmă care să ne spună ce să facem ca să fim pe placul oamenilor' ", a concluzionat Cozmin Gușă. 

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, recent, că ar vrea ca partidul său să selecteze o firmă care să facă un audit intern al partidului, "care să arate starea de fapt a lucrurilor, nivelul de competență a resurselor umane, direcțiile pe care PNL va trebui să le abordeze, astfel încât PNL să rămână cel mai credibil partid de dreapta din România care să-și fixeze ca obiectiv câștigarea alegerilor parlamentare".

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
PNL Cozmin Guşă Alina Gorghiu audit PNL