MENIU

Consiliul Național PNL - Rareș Bogdan, atac dur la cîțiva miniștri: Nu știu cât de bine v-ați fi simțit, dacă făceam emisiuni

,, Să îi mulțumiți lui Ludovic pentru că m-a invitat și m-a susținut să intru în PNL și să plec din presă. Nu știu cât de bine v-ați fi simțit, dacă făceam emisiuni. Nu mulți, vreo 3-4 dintre dumneavoastră\"\", a spus Rareș Bogdan la Consiliul Național al PNL.

”În afara faptului că premierul va ales, trebuie să înțelegeți că nu sunteți singuri acolo și că fără deputații, primarii, nu reprezentați foarte mult. Trebuie să fiți un ajutor și să nu trebuiască să dea unii dintre ei să dea explicații pentru ce faceți acolo. Să faceți rugăciuni zilnice pentru sănătatea lui Ludovic Orban.

Să îi mulțumiți lui Ludovic pentru că m-a invitat și m-a susținut să intru în PNL și să plec din presă. Nu știu cât de bine v-ați fi simțit, dacă făceam emisiuni. Nu mulți, vreo 3-4 dintre dumneavoastră. Orban e un pompier atomic și comunică și pentru dumneavostră. Învățați din ce face Ludovic Orban. Aveți paratrăsnetul și vă acoperă și comunică atunci când dumneavoastră refuzați comunicarea.”, a spus Rareș Bogdan.

„Anul trecut a fost uşor, adevăratele bătălii şi adevăratele victorii sunt absolut convins că vor veni în acest an”, a spus Bogdan duminică, în discursul ţinut în faţa participanţilor la Consiliul Naţional al PNL.  

Acesta a precizat că îşi doreşte dublarea grupului parlamentar al PNL şi ca acest lucru să se întâmpla în urma alegerilor parlamentare anticipate. 
Mai multe articole despre:
PNL Rares Bogdan atac ministri Guvernul Orban