MENIU

Consiliul Național PNL - Raluca Turcan: Vom face tot ce ne stă în putință să găsim resursele pentru dublarea alocațiilor

,,Am început 2020 cu o lege a bugetului în vigoare, a fost un buget al adevărului. Am început 2020 cu o lege a bugetului în vigoare, a fost un buget al adevărului. Vom face tot ce ne stă în putință să găsim resursele financiare și pentru majorarea alocațiilor de stat pentru copii. găsim resursele financiare și pentru majorarea alocațiilor de stat pentru copii\"\", a promis Raluca Turcan la Consiliul Național PNL.

,,Ne-am propus să schimbăm cu toată forța modelul economic schimbat de PSD. O țară care să investească masiv în viitorul ei. Alocăm 50 de miliarde de lei în investiții publice, cu 60% decât a dat PSD în 2018 și dublu față de 2017. Redeschidem investițiile blocate ani de zile de partidul anti-dezvoltare PSD. Nu decontăm lucrări fictive, care există doar pe hârtie.

Pregătim un amplu set de măsuri de debirocratizare. Susținem și plătim investiții reale și acest lucru a generat mare supărare la PSD. Nici măcar un euro din banii europeni nu a rămas necheltuit. Putem intra în următorul exercițiu financiar cu un portofoliu de proiecte pe infrastructură. Banii europeni se vor duce în dezvoltare pe domenii cheie. Bugetul fondurilor europene alocat României să fie complementar pentru dezvoltare.

În cel mai scurt timp o să definitivăm arhitectura instituțională pe fonduri europene, să putem să transformăm sănătate dintr-un domeniu în care oamenii mureau cu zile într-un sistem sănătos\"\", a mai spus Raluca Turcan.

 

Mai multe articole despre:
PNL Raluca Turcan majorarea alocatii