MENIU

Codrin Ștefănescu, mesaje lacrimogene pe Facebook după demiterea de la vârful PSD

Codrin Ștefănescu s-a retras în postările triste de pe Facebook după ce a fost îndepărtat de la vârful partidului, ca urmare a pierderii alegerilor și condamnării lui Liviu Dragnea. 

Codrin Ștefănescu a fost primul om îndepărtat de la vârful PSD după dubla lovitură primită de partid - pierderea alegerilor și condamnarea definitivă la închisoare a lui Liviu Dragnea.

Ștefănescu a fost demis din funcția de secretar general al partidului și înlocuit cu Rodica Nassar. Înainte de această mutare operată de Viorica Dăncilă și de conducerea PSD, Codrin Ștefănescu a încercat să sugereze că partidul ar trebui să rămână unit și să nu se delimiteze de colegi, nici măcar de Liviu Dragnea.

”Liderul nostru este acum la pușcărie”, a spus acesta, completând că nu ar vrea să înceapă acum o bătălie în PSD. ”Sper să fim uniți”, a spus el.

După demitere, Codrin Ștefănescu a rămas deocamdată cu pagina de Facebook, pe care postează mesaje relativ triste. Inițial, el i-a anunțat pe fani că nu are de gând să se schimbe, lucru care i-a bucurat pe comentatori.

Joi dimineață însă, fostul secretar general a mai pierdut din combativitate și a concluzionat că mulți oameni sunt falși. Neclar la cine se referea, dar și de data aceasta a fost aprobat de comentatori.

Mai multe articole despre:
PSD Codrin Ştefănescu Facebook