MENIU

Codrin Ştefănescu: "Doamna Birchall de la Justiție nu vorbește în numele PSD!"

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD susţine că Birchall are o agendă paralelă de cea a partidului.

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, reacţionează la afirmaţiile făcute de ministrul Justiţiei, Ana Birchall, cu privire la funcţionarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Ştefănescu susţine că Birchall are o agendă paralelă de cea a PSD.

"Sâ stiti ca doamna Birchall de la justitie nu vorbeste in numele PSD! Agenda ei de lucru nu are nicio legāturā cu cea a partidului. Si nici cu voturile a milioane de români care incā mai sperā ca PSD sā facā dreptate! Si sper ca toatā lumea sā inteleagā asta!", scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Ana Birchall a anunțat, marți, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, precizând că ”sunt două concluzii și niciuna nu susține funcționarea în această formă a acestei instituții".
 

Codrin Ştefănescu a anunţat recent că s-a împăcat cu Viorica Dăncilă şi că social-democraţii trebuie să rămână uniţi, după o perioadă în care a criticat-o dur pe urmaşa lui Liviu Dragnea în fruntea PSD.

Mai multe articole despre:
Codrin Ştefănescu Ana Birchall