MENIU

Clotilde Armand s-ar fi folosit de polițiștii locali pentru a-și spiona contracandidații. Miron Mitrea: După ce termină cu mandatul ăsta va avea viață grea

Clotilde Armand

Miron Mitrea a comentat, duminică seara, scandalul momentului în care este implicat numele primăriței Sectorului 1 Clotilde Armand, care este acuzată că s-ar folosi de Poliția Locală pentru a-i urmări pe contracandidații ei. Astfel, potrivit lui Mitrea, edilul "va avea viață grea", după ce va termina mandatul actual. În plus de asta, analistul politic spune că aceasta nu va mai reuși să câștige un nou mandat de primar la Sectorul 1, cunoscut ca fiind cel mai bogat sector din Capitală.

Intrebat cum pot fi interpretate acuzatiile aparute in spatiul public la adresa edilului Sectorului 1, comentatorul politic a spus: "Suntem in martie 2024. In septembrie 2023, dna Armand umbla la sacii cu voturi. S-a facut un dosar. Cine a avut interesul ca dna Armand sa ramana acolo? Nu are nicio legatura cu alegerile. 

Aceasta nebunie a romanilor de a vota in permanenta cetateni straini ca sunt mai buni decat ai nostri imi displace profund. O vedem cum umbla la voturi si dupa aceea 4 ani de zile nu mai face nimic. Astazi cineva ne spune ca foloseste Politia Locala. Pai nu-i mai pasa. Garantez ca va pierde alegerile si apoi va aparea si un dosar. Ea a fost folosita. Dupa ce termina cu mandatul asta va avea viata grea".

Intrebat de unde stie ca aceasta nu va mai castiga alegerile, Mitrea a spus ca banuieste acest lucru. 

"Si Clotilde si Nicuosr Dan au fost sprijiniti de PNL. Astazi PNL impreuna cu PSD este prinicipalul adversar. Vorbesc despre cele doua extreme ale politicii", a aratat el.