MENIU

Florin Cîţu: „Vladimir Putin este un criminal. Războiul nu are justificare. Rusia trebuie izolată complet economic”

Florin Cîțu - președintele Senatului a ținut un discurs, luni, în Parlamentul României, înainte de mesajul președintelui ucrainean - Volodimir Zelenski.

„Domnule președinte Zelenski, vă mulțumesc pentru că ați acceptat să luați cuvântul în Parlamentul României. Sunteți un erou în toate statele democratice. Curajul de care dați dovadă ne inspiră pe toți, ne motivează să fim mai uniți.

Vladimir Putin este un criminal care sfidează orice lege. Masacrul de la Bucea nu trebuie să rămână nependepsit. România a sisizat deja justiția internațională pentru crimele de război.

Domnule președintele, avem datoria de a nu rămâne pasivi. Trebuie să facem mai mult pentru a stopa demersurile Rusiei. În Ucraina sunt asasinați zilnic bătrâni, femei, copii. Am fost și rămân unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Vladimir Putin. Rusia trebuie izolată complet economic. Poate că unii cred că e o măsură prea dură, dar nici un răspuns nu e prea dur. Vă asigur în continuare de tot sprijinul meu”, a spus Florin Cîțu, luni.

Mai multe articole despre:
florin citu zelenski mesaj