MENIU

Cioloș, în vizită la o grădiniță: "Am întâlnit copii veseli. Mi-au dat energie cât pentru tot anul"

Premierul Dacian Cioloş a fost în vizită, marți, la grădiniţa Podu Cristinii, din comuna Potlogi, Dâmboviţa. Şeful Executivului a fost însoţit de ministrul Muncii, Ana Costea şi ministrul Educaţiei, Adrian Curaj. Vizita are loc în contextul în care au fost lansate în dezbatere publică normele de implementare a Legii prin care peste 111.000 de copii din familiile defavorizate vor primi un tichet social, în valoare de 50 de lei pe lună, informează Realitatea TV.

Premierul a vizitat o grădiniţă din comuna Potlogi, unitate de învăţământ cu 14 copii înscrişi, dintre care 11, eligibili pentru a beneficia de tichete. În programul 'Fiecare copil în grădiniţă' se încadrează copii cu vârste între trei şi șase ani, care provin din familii cu venituri lunare mai mici de 284 de lei pe membru de familie.

"La grădiniţa din Podu Cristinii am întâlnit astăzi copii veseli. Copiii sunt foarte încrezători în ceea ce priveşte viitorul şi mi-au dat şi mie energie cât pentru tot anul. Ştiu că pentru unii părinţi este mai dificil să-şi trimită copiii la grădiniţă, dar grădiniţa înseamnă o şansă în plus în viaţă pentru fiecare copil, o şansă care merită acordată şi care răsplateşte peste ani efortul oricât ar fi de mare. Programul 'Fiecare copil în grădiniță' începe astăzi: http://bit.ly/1mCCXun
Felicitări celor ce au inițiat acest proiect si celor ce l-au susținut printr-o lege. Pregătim implementarea lui printr-un proiect de Hotărâre de Guvern pus azi în dezbatere publică: http://bit.ly/1ZLCFzT" scrie, pe pagina sa de facebook, Dacian Cioloş.

 
Mai multe articole despre:
grădiniţă Dacian Cioloş adrian curaj Ana Costea