MENIU

Ciolacu neagă altercaţia cu Dragnea

Ciolacu neagă altercaţia cu Dragnea

Deputatul Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că relatările despre o discuţie "tensionată" pe care ar fi avut-o cu Liviu Dragnea sunt neadevărate, însă a precizat că i-a spus liderului PSD că decizia deputaţilor PSD de a nu vota moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei "a fost una corectă".

"Ceea ce au declarat astăzi (miercuri - n.r.) unii politicieni din opoziţie despre o presupusă altercaţie cu d-nul Liviu Dragnea este un neadevăr. Am avut o discuţie cu preşedintele Dragnea în care i-am spus foarte clar că îmi menţin libertatea de a mă întâlni cu oricare dintre colegii mei de partid, oricând doresc. Şi da, consider că decizia deputaţilor PSD de a nu vota moţiunea împotriva d-lui Tudorel Toader a fost una corectă!", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marcel Ciolacu.

Secretarul Camerei Deputaţilor, Iulian Bulai (USR) şi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, au relatat miercuri, pentru MEDIAFAX, că la finalul şedinţei de Birou Permanent, preşedintele forului, Liviu Dragnea şi chestorul Camerei, Marcel Ciolacu, ambii de la PSD, au avut o discuţie tensionată.

„S-au certat dl. Dragnea cu dl. Ciolacu la sfârşitul şedinţei, au început să se certe foarte urât. Nu ştiu pe ce temă, nu era la microfon. Erau la prezidiu, la biroul preşedintelui, şi s-au certat toată calea până la ieşirea din sală”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, deputatul USR Iulian Bulai, secretar al Camerei Deputaţilor, prezent în sală în momentul discuţiei dintre cei doi social-democraţi.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Marcel Ciolacu