MENIU

Celebri şi plini de datorii la stat. Ce nume sonore se regăsesc pe lista ANAF

<p>Celebri şi plini de datorii la stat. Ce nume sonere se regăsesc pe lista ANAF</p>

Fiscul a publicat luni lista cu datornici persoane fizice, care înregistrau restanţe de peste 1.500 lei la 31 martie. Pe listă figurează 187.230 debitori, care au de plată 3,4 miliarde lei, inclusiv din activităţi independente sau profesii libere. Din totalul acestora, Fiscul poate recupera la acest moment circa 2,3 miliarde lei.

Primul loc în "topul" ANAF este ocupat de Robert Negoiţă, Primarul Sectorului 3, cu datorii de peste 232 milioane de lei.

Omul de afaceri Theodor Berna, administratorul Tehnologica Radion, care a fost denunţătorul în dosarul fostului ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, are de plătit statului 7,92 milioane de lei.

PROMOTIE URIASA LA eMAG. Consultati oferta AICI.

Şi Regele Mihai I apare în lista datorinicilor publicată de ANAF, cu datorii de 4,1 milioane de lei.

În "lista ruşinii" apare şi fostul ministru de Finanţe din guvernarea Ponta, Eugen Teodorovici. Suma datorată nu este deloc mică, peste 16.000 euro.

Fostul ministru de Finanţe trebuie să dea la Fisc 73.702 de lei. Obligaţiile fiscale principale ale lui Eugen Orlando Teodorovici se ridică la 33.782 de lei la care s-au adăugat penalităţi care, în timp au devenit mai mari decât obligaţiile fiscale ajungând la 39.920 de lei.

M.M. Stoica are şi el o datorie la stat de peste 4 milioane de lei. Finanţatorul clubului FC Steaua, George Becali, apare pe lista Fiscului cu datorii de 3,9 milioane de lei.

Silviu Priogoană are obligaţii la stat de peste 3,9 milioane de lei.

Afaceristul Cristian Ţânţăreanu, care deţine cartierul de lux Paradisul Verde din Corbeanca, datorează bugetului de stat aproape 2,72 milioane lei.

Şi soţia lui Victor Ciorbea, Lacrima Ciorbea apare în lista ANAF, cu o datorie de 263.000 de lei.

Locurile doi şi trei în topul datornicilor, conform listei ANAF, sunt ocupate de Florin Mateiu, din oraşul Victoria, cu 94,3 milioane de lei şi de Bogdan Mihai Ciortea din Cluj Napoca cu 21 de milioane de lei.

Puteţi consulta AICI lista completă a persoanelor fizice cu cu cele mai mari datorii la stat

Mai multe articole despre:
ANAF datorii ANAF lista ANAF