MENIU

Cele mai absurde reacţii din spaţiul public, după ce Goţiu a fost bătut: "Bravo, Mirel! Aşa merită!"

Bătaia încasată de Mihai Goţiu a generat reacţii foarte diverse în spaţiul public. Astfel, politicieni sau chiar persoane din mass-media au postat pe Facebook mesaje în care îl felicitau pe Mirel Palada pentru gest. Bogdan Diaconu, preşedintele PRU, şi Mirel Curea, redactor şef adjunct Evenimentul Zilei, sunt doar doi dintre cei care au considerat că pumnul aplicat trebuie lăudat.

"Bravo, Mirel Palada! Așa merită toți trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroș și ale străinilor împotriva intereselor românilor!, a scris Bogdan Diaconu, pe Facebook.

Mai mult, la scurt timp, Diaconu l-a criticat pe Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte a dezaprobat gestul lui Mirel Palada:

"Cât de ipocrit poți fi Traian Băsescu?!
Tu să-l numești pe Mirel Palada derbedeu? Tu care aplicai un cap în gură unui patron de chioșc prin Piața Crângași pe vremea când erai primar general?! Tu care plasai un scuipat(la propriu) în urechea consilierului general Doru Giugula, în timpul ședinței de consiliu general, tot când erai primar al Bucureștiului?! Tu, cel care îl făceai pe jurnalistul Ovidiu Zară găozar atunci când erai proaspăt președinte al României?! Tu, cel care ai furat telefonul unei jurnaliste și ai numit-o țigancă împuțită, tot în calitate de președinte al României?! 
Tu ai puterea să faci pe cineva derbedeu?! Tu cel care ai creat acest sistem abuziv? Tu cel care ai distrus democrația și drepturile omului în România cu gașca ta de derbedei?! Tu, cel care ai transformat România într-o colonie?! Ipocritule!", a mai scris acesta.

Dar nu este singura reacţie de acest fel. Mirel Curea, redactorul şef al ziarului Evenimentul Zilei, a avut o reacţie greu de înţeles, într-un limbaj pe măsură. 

"L-a caftit Palada pe Gotiu,(...)de i-a dat borsul! Mirele, in toate zilele calduroase, de acum in veac, ai cate o bere rece de la mine", a scris Mirel Palada.