MENIU

Ce întrebări îi adresează Victor Ponta președintelui Iohannis

Victor Ponta a scris pe Facebook un comentariu despre afirmaţia președintelui Iohannis că autodenunţul lui Ghiţă i se pare "ciudat" iar, întrebat de ce a fost făcut în acest moment, Iohannis a răspuns: "Din cauza campaniei electorale".

În replică, fostul premier i-a adresat o serie de întrebări preşedintelui. ”Credeţi că noul dosar deschis contra mea pentru vizita în România a premierului Tony Blair (tot în 2012) se întâmplă din cauza campaniei electorale?!?”, a scris Victor Ponta.

El susţine că situaţia sa, a lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu ar fi în contrast cu cea a celor doi copreşedinţi ai PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, care ar fi chemaţi la DNA doar în calitate de martori, deşi planează asupra lor suspiciuni grave de corupţie.

”Credeti că situaţia descrisă deja de atâţia oameni implicati - şi anume aceea că în fiecare zi sunt chemaţi oameni de către procurori şi solicitaţi să facă denunţuri contra lui Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu sau Victor Ponta (având chiar oferta de a avea identitatea protejată şi imunitate faţă de propriile fapte) este «din cauza campaniei electorale»?”, mai întreabă Ponta.

”Sigur, nu îmi fac iluzii că o să vă sinchisiţi să ne răspundeţi! Dar poate o să primiţi dumneavoastră un răspuns de la cetăţenii României pe data de 11 decembrie!”, a încheiat Ponta.

Mai multe articole despre:
null