MENIU

Ce au făcut deputaţii, pentru a marca tragedia de la Colectiv. Momentul din plen

Deputaţii au ţinut, marţi, un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de la clubul Colectiv, anunţă Agerpres.

Deputatul PNL Pavel Popescu a făcut această propunere, având în vedere că se împlinesc 3 ani de la tragedie. "Astăzi se împlinesc 3 ani de la teribila tragedie Colectiv.

Vă invit la un moment de reculegere. 65 de cetăţeni şi-au pierdut viaţa", a spus Popescu în plen. Totoodată, un mesaj a avut şi Viorica Dăncilă. 

Societatea românească va fi marcată mult timp de tragedia de la Colectiv, spune premierul Viorica Dăncilă, într-un mesaj adresat în ziua în care se împlinesc 3 ani de la incendiul din clubul bucureştean în urma căruia şi-au pierdut viaţa 64 de tineri.

"Gândul meu se îndreaptă în aceste zile către tinerii care şi-au pierdut viaţa în tragicul incendiu din Clubul Colectiv şi către cei care au suferit în urma acestui cumplit incident. Societatea românească va fi marcată mult timp de această tragedie, care ne responsabilizează să vedem onest când lucrurile nu merg cum ar trebui şi să le îndreptăm. Întreaga mea compasiune şi condoleanţe familiilor şi prietenilor greu încercaţi, iar celor răniţi le doresc putere şi sănătate!", afirmă Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Mai multe articole despre:
tragedie deputaţi plen reculegere măsură colectiv