MENIU

FOTO. Ce ascunde Liviu Dragnea în biroul său. Imagine de la întâlnirea cu Dacian Cioloş

Biroul de presă al PSD a transmis mai multe fotografii de la întâlnirea pe care delegaţia PSD a avut-o cu Dacian Cioloş, miercuri seară. Pe unul dintre pereţii biroului lui Liviu Dragnea se găseşte o caricatură a preşedintelui PSD, după cum se observă în imaginea ataşată.

Astfel, la discuţiile cu Cioloş au participat: Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, Marian Neacşu şi Mihai Fifor, dar şi Gabriela Firea.

"Mi-a spus că lucrează la programul de guvernare și la formarea listei Cabinetului. Asta a spus. Astăzi, din păcate pentru dumnealui, nu a putut să facă acest lucru pentru că a mers din partid în partid. Eu i-am sugerat de mâine să se ocupe să finalizeze lista membrilor Guvernului pentru că, după părerea mea, este important ca luni și marți, miniștrii să vină la audieri în așa fel încât, poate marți seara să se voteze Guvernul în Parlament, dacă va trece, și dacă va trece să depună și jurământul marți seară. Așa mi-a spus, la plecare, că se va concentra mâine (joi — n.r.) pe finalizarea listei Cabinetului și, într-o zi, două, să finalizeze și programul de guvernare la care probabil că a lucrat ", a declarat președintele PSD la finalul consultărilor cu premierul desemnat, Dacian Cioloș, pe tema formării noului Guvern.

Discuțiile dintre reprezentanții PSD și premierul desemnat au durat aproximativ 40 de minute.

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea Dacian Cilos masura caricatura