MENIU

Cătălin Predoiu: Nu avem candidaţi interlopi la sectoare. Toţi sunt profesionişti. Ce spun sondajele

Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Cătălin Predoiu, a declarat în exclusivitate la Jocuri de Putere, că PNL nu va avea candidaţi interlopi la sectoarele din Bucureşti, întrucât aceştia sunt profesionişti. Totodată, acesta a lansat un apel duminica catre toate partidele de centru-dreapta care doresc sa candideze in Bucuresti sa stea la aceeasi masa la o discutie pentru a-si uni fortele in vederea infrangerii PSD.

"PNL nu va pune interlopi candidaţi, toţi sunt profesionişti.  Noi aveam mai multe soluţii. Domnul Orban ştie depsre ce vorbeşte, stie despre ce vorbeste, ştie meseria asta, a fost viceprimar. Şi atunci nu putem sa ne negam propria logica. Eu ca lider politic nu pot sa controlez 100 de consilieri, pot sa dau o directie, un mesaj, aceste mafii PSD din primarii vor fi distruse deconcertat. E important ca lumea sa inteleaga proceduri", a spus  Predoiu.

Liberalul a spus că unii candidaţi de la anumite sectoare sunt departajaţi de puţine puncte. Totodată, acesta a mai spus că după ce candidaţii vor fi validaţi, partidul trebuie să îl susţină pe acesta:

"Rezultatele arata ca mai toti candidatii sunt deparatajati de putine puncte. Decizia trebuie sa fie politica, e o suma de solutii. Dar adresez un mesaj ferm, din momentul in care am ales, toata lumea in spatele candidatului. Sa nu aud domle, poate era mai bine altfel. Nu, au putut să candideze, au venit alţii. Să îi susţinem pe aceştia", a completat Predoiu.

Acesta a mai spus că la sectorul 3, Robert Negoiţă este foarte greu de bătut, iar PNL are nevoie de un candidat "fără mamă şi fără tată":

"La 6 nu va fi un interlop, la sectorul 1 il vom castiga, dar dupa ce vedem unul dintre ei, cei de la sectorul 1, are mai multe sanse. Robert Negoiţă este foarte greu de bătut, ne trebuie un candidat fără mamă, fără tată. Căutăm un candidat care să nu ridice dubii. Nu va candida Florin Alexe. La sectorul 4 este o decizie grea".

Nu în ultimul rând, Predoiu a spus că este dispus să discute cu Nicusor Dan, cu Monica Macovei, si cu altii sa vada care sunt proiectele lor, daca pot juca in aceeasi echipa sau daca 'joaca cu PSD-ul'.

Mai multe articole despre:
PNL măsuri candidaţi sectoare Catalain Predoiu