MENIU

Carmen Iohannis NU va ţine niciun discurs în numele şefului statului

Organizatorii Conferinței Lifelong Learning in Action: The university, employers, trainers and the community working together, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și Bucharest Professional Training College, regretă confuzia care a apărut în programul evenimentului și menționează că Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, nu este reprezentantul Administrației Prezidențiale și nu îl reprezintă pe președintele Klaus Iohannis.

Menționăm că Prima Doamnă a primit o invitație oficială pentru a participa la acest eveniment, pe care nu a putut-o onora din cauza agendei încărcate, trimițându-ne în răspunsul oficial un mesaj de mulțumire.  

Ştire iniţială

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, va avea un discurs oficial în numele șefului statului, în cadrul unei conferințe internaționale organizate joi la Sibiu. Potrivit agendei oficiale a Conferinței pe tema formării continue și recalificării pe parcursul vieții profesionale, Carmen Iohannis va rosti un mesaj de bun-venit, în calitate de reprezentant al Biroului Președintelui României.

Discursul Primei Doamne este programat în deschiderea sesiunii de joi, imediat după cuvântările reprezentanților Universității „Lucian Blaga” și UNESCO și după Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummel.

Mai multe articole despre:
discurs preşedinte Klaus Iohannis Carmen Iohannis